LiveResponse uppmärksammas av Bloggaren Thomas J Nilsson

Thomas J Nilsson skriver på sin blogg om de tankar som han fick i samband med en bussolycka där han själv arbetade som “kommunikatör i beredskap” på Skåne-Regionen. Behovet av att få bilder från en olycksplats för att bättre förstå en händelse är enligt Thomas J Nilsson inte enbart kopplat till insatsarbetet utan också relevant för de personer som skall hantera händelsen ur ett kommunikatör/informatörsperspektiv. Slutsatsen i Thomas J Nilssons reflektioner är att Bambuser är en intressant teknik och han “puffar” gärna för projektet LiveResponse. Detta känns ju väldigt roligt att vårt projekt är intressant i ett bredare perspektiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.